BACK2YOU-Rotterdam

Je verkoopt aan ons en koopt het later weer terug!

Als je nu meteen voor een paar weken of een paar maanden extra geld nodig hebt, kan je artikelen ook tijdelijk aan ons verkopen.
Later kan je ze dan weer van ons terugkopen, maar dit ben je niet verplicht.
Bij terugkoop gaan de artikelen weer BACK2YOU!

In de tussentijd worden de spullen keurig en goed verpakt opgeslagen in kluizen en aparte magazijnen, ze worden dus niet doorverkocht.

Als je kiest voor een terugkoopmogelijkheid, teken je een BACK2YOU-terugkoopovereenkomst die 2 maanden geldig is.
Terugkopen doe je dan binnen de lopende termijn van 2 maanden.
Je betaalt dan het door jou ontvangen bedrag plus de opslagkosten van 4,5% per maand.
Bij een terugkoop binnen de 1e maand betaal je dus het bedrag wat je hebt ontvangen + 4,5%, in de 2e maand het bedrag wat je hebt ontvangen + 9%.
Alle regels en bedragen staan in je terugkoopovereenkomst, waarvan je een exemplaar mee krijgt.
We zetten er ook een groot rood stempel op met de datum van de laatste dag waarop je kunt terugkopen, zodat jij je daar niet per ongeluk in kunt vergissen.

Als je binnen 2 maanden na het aangaan van de overeenkomst niet hebt teruggekocht, vervalt het recht hierop en worden de spullen doorverkocht aan derden. Let dus goed op je einddatum!
Kom je bijvoorbeeld op de 15e van een maand iets brengen, dan heb je tot en met de 15e 2 maanden later de tijd om terug te kopen.
Als dit toevallig een dag is waarop we dicht zijn (bijvoorbeeld op een zondag of een feestdag), loopt je overeenkomst automatisch door tot en met de volgende dag dat we weer open zijn.

Kom je iets op terugkoop zetten op de laatste dag van een maand, dan loopt de 1e maand t/m de laatste dag van de volgende maand en de 2e maand t/m de laatste dag van de maand daarop.
Het maakt dan dus niet uit of die maanden 28, 29, 30 of 31 dagen hebben; een maand loopt dan altijd tot de laatste dag van de volgende maand .

De inkopers aan de balie kunnen je alle informatie geven en je een voorbeeld van een BACK2YOU-terugkoopovereenkomst laten zien, vraag er gerust naar.

Voor inkoop van artikelen met een terugkoopoptie gelden dezelfde productvoorwaarden als voor artikelen zonder terugkoopoptie.
Heb je bijvoorbeeld de afstandsbediening van een LCD tv niet bij je, dan kan je deze niet aan ons verkopen en ook niet op terugkoop zetten.
De inkopers beslissen aan de balie of jouw artikel voor een terugkoopovereenkomst in aanmerking komt.

Kijk voor een overzicht van wat wij zoal inkopen bij “wij zoeken”.

DE REGELS VAN BACk2YOU:

  • Je moet minimaal 18 jaar te zijn.
  • Je moet je altijd legitimeren door middel van een geldig paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpaspoort, ook al ben je eerder bij ons geweest.
  • Artikelen moeten schoon, compleet en in prima staat zijn, zonder mankementen en compleet met noodzakelijke accessoires zoals een afstandsbediening.
    Kleine gebruikerssporen mag natuurlijk wel.
  • Je tekent altijd een verklaring waarin staat dat je de wettige eigenaar van de aangeboden goederen bent en dat je bevoegd bent om deze te verkopen.
  • CASH4GOODS steunt de politie met preventie en bestrijding van criminaliteit. Daarom wordt je op onze inkoopafdeling gefilmd en worden persoons- en artikelgegevens doorgegeven aan de politie.
  • Bij ernstig vermoeden van het aanbieden van gestolen goederen wordt de politie onmiddellijk ingeschakeld.
  • De inkopers beslissen aan de balie of jouw artikel voor een terugkoopovereenkomst in aanmerking komt.